Kontakt

Mirela Šimić

  • Računovodstvo
  • Administracija
Mob: +385 91 168 2422
E-mail: mirela@contline.hr

Mario Šimić

  • Ishodovanje radnih dozvola
  • Rad sa strancima
Mob: +385 91 168 2411
E-mail: mario@contline.hr

Česta pitanja

Contline pruža stručne usluge računovodstva i knjigovodstva, osiguravajući točne i pouzdane financijske evidencije za vaše poslovanje. Naš tim stručnjaka brine se o svim aspektima vaših financija, pružajući vam mir i sigurnost.

Za ishodovanje radne dozvole, potrebno je prikupiti odgovarajuću dokumentaciju i predati zahtjev nadležnim tijelima. Contline će vam pružiti podršku u pripremi potrebne dokumentacije, komunikaciji s nadležnim institucijama te osigurati glatki proces ishodovanja radne dozvole.

Contline ima stručno znanje o poreznim propisima i pruža usluge poreznog savjetovanja kako bi osigurao da vaše poslovanje bude usklađeno s poreznim zahtjevima. Naš tim prati najnovije propise i pruža vam relevantne informacije i savjete kako biste izbjegli porezne probleme i optimizirali svoje financije.

Za više informacija o uslugama Contlinea i zahtjev za ponudu, možete nas kontaktirati putem naše web stranice, telefona ili e-pošte. Naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i prilagoditi usluge prema vašim specifičnim potrebama.

Konzultacije

Javite nam se putem našeg kontakt obrasca i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Home 13 Contact Form