O nama

CONTLINE D.O.O.

Pouzdani partner za poslovanje

Neovisno o vašoj djelatnosti ili sektoru poslovanja, možete računati na Contline kao na stručnog partnera koji vam pruža kvalitetnu financijsku podršku i savjete. Naš cilj je olakšati vam poslovanje, smanjiti administrativne troškove i pomoći vam u ostvarivanju financijskog uspjeha.

 

Ukratko

O nama

  • Za obrte, mikro poduzetnike, male tvrtke, srednje velika poduzeća
  • 20 godina iskustva u poslovanju
  • Poslovanje s tvrtkama u stranom vlasništvu, komunikacija i na engleskom jeziku
  • Pružamo uslugu e-knjigovodstva, preuzimanje dokumentacije u elektronskom obliku

Česta pitanja

Contline pruža stručne usluge računovodstva i knjigovodstva, osiguravajući točne i pouzdane financijske evidencije za vaše poslovanje. Naš tim stručnjaka brine se o svim aspektima vaših financija, pružajući vam mir i sigurnost.

Za ishodovanje radne dozvole, potrebno je prikupiti odgovarajuću dokumentaciju i predati zahtjev nadležnim tijelima. Contline će vam pružiti podršku u pripremi potrebne dokumentacije, komunikaciji s nadležnim institucijama te osigurati glatki proces ishodovanja radne dozvole.

Contline ima stručno znanje o poreznim propisima i pruža usluge poreznog savjetovanja kako bi osigurao da vaše poslovanje bude usklađeno s poreznim zahtjevima. Naš tim prati najnovije propise i pruža vam relevantne informacije i savjete kako biste izbjegli porezne probleme i optimizirali svoje financije.

Za više informacija o uslugama Contlinea i zahtjev za ponudu, možete nas kontaktirati putem naše web stranice, telefona ili e-pošte. Naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i prilagoditi usluge prema vašim specifičnim potrebama.

Konzultacije

Javite nam se putem našeg kontakt obrasca i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Home 13 Contact Form